Azok a csúnyán kirekesztő Maccabi játékok

Image result for stupid is as stupid does

Novák Előd, a fasiszta Mi Hazánk Mozgalom és Nagy Tibor a szintén fasiszta MIÉP elnökei tartottak egy szánalommenetet sajtótájékoztatót a Maccabi játékok helyszíne előtt, a Ludovika kampusz előtt.

A hírben a legmeglepőbb számomra az volt, hogy a MIÉP még létezik. Őszintén nem tudtam, hogy miután Csurka István beadta a kulcsot, ez a párt még létezik. Ezek szerint sok újdonság nem történt arrafelé.

A két pártelnök kirekesztéssel és az adófizetők pénzének lenyúlásával vádolják a játékokat és elmondták, hogy ha a zsidók fel akarták vásárolni az országot, akkor éppen arra is kell legyen pénzük, hogy „bibsi-olimpiát” rendezzenek.

Mondani sem kell, hogy Nováknak nincs igaza.

A Maccabi játékok pont annyira kirekesztő, mint a Keresztény Ifjak Világtalálkozója, a Színész-Újságíró fociválogatott vagy az Erzsébetvárosiak baráti köre. Sőt, a paralimpia is rettentően kirekesztő intézmény!

Képtalálat a következőre: „novák előd maccabi”

A Maccabi egy olyan szervezet, ahol zsidó fiatalok sportolnak. Miközben amúgy zsidó fiatalok máshol is sportolnak, hála Istennek.

Abban igaza van Novákéknak, hogy a Maccabi játékok nem a szó klasszikus értelmében vett sportesemény, sokkal inkább egy össznépi zsidó dzsembori, aminek a sport adja az alapját és kohéziós erejét. Ha így tekintünk rá, kevésbé csalódunk és sokkal pozitívabb fényben tekinthetünk az eseményre.

Novákot és Nagyot persze nem érdekli semmilyen dzsembori, pláne a zsidó. Sokkal szívesebben látna Rechstrock-ot, meg Kitörés Napja weekendet, de hát Istenkém, azok illegálisak. Szegény Novák, meg maradhat otthon a frusztrációjával és Dúró Dórával. Egyik sem lehet könnyű.

Ami a közpénzt illeti, Nováknak ez tényleg most nagyon fájhat. Fidesz is meg zsidók is, tényleg minden együtt van ami számára a gonoszt testesíti meg.

Vajon akkor is így ki lenne akadva ha Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó volna? Vagy Református Világtalálkozó?

Transzparenst is rajzoltak „Maccabi = kirekesztés közpénzből” felirattal és aláírást is gyűjtenek, hogy az ENSZ ítélje el a kirekesztést és az apartheidet. Ismerve az ENSZ-t nem csodálkoznék, ha komolyan foglalkoznának az üggyel.  

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lekvaresjam.blog.hu/api/trackback/id/tr2514989208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2019.08.06. 18:04:17

Nem biztos, hogy az a jó megoldás, hogy akkor utáljuk Novák Előd politikai közkatonát.

Lekvár és JAM

Úgy mondják dzsem, úgy írják jam, de az íze lekvár!

Címkék

10 tény (10) 30 év (2) Ábrahám (8) Ákéda (1) álom (1) Amerika (1) angyalok (1) antiszemitizmus (5) Bábel tornya (1) babona (1) beta iszrael (1) Biblia (88) cedáká (1) chábád (4) chanuka (3) cionizmus (4) Dávid (1) Édenkert (2) élet és halál (2) EMIH (2) esküvő (2) Eszter könyve (2) etióp zsidók (1) film (1) fogamzásgátlás (1) Frigyláda (1) gematria (1) Gog és Magog (1) gyász (3) háláchá (73) halál (1) hászidizmus (25) házasság (2) héber (2) hetiszerettemutaltam (19) hit (1) időjárás (1) ima (11) Izrael (14) Izsák (1) Jeruzsálem (2) jiddis (2) Jób (1) jom kipur (6) judaizmus (151) kabbala (22) klíma (1) Kohén Gádol (1) kol nidré (1) kommunizmus (1) konyha (3) környezetvédelem (1) körülmetélés (1) kóserság (6) kultúra (4) kurd zsidók (1) lélek (2) liturgia (1) magyarországi zsidóság (6) MAOIH (1) Mazsihisz (1) megtérés (11) Messiás (12) mezőgazdaság (1) Mózes (2) Nachum (1) naptár (2) Nimród (2) Noé (3) oktatás (1) özönvíz (2) perzsa zsidók (1) pészách (5) podcast (2) politika (48) prófécia (4) Purim (1) Rebbe (18) ros hásáná (5) Sábát (4) sakk (1) Sára (2) sávuot (2) sigd (1) sípucca (23) smita-év (1) sófár (2) spiritualitás (50) Szentély (6) szexualitás (2) szokások (90) szukot (3) Talmud (100) Tánjá (2) tanulás (1) Terách (2) teremtés (22) tfilin (1) tolerancia (1) Tóra (79) tóra tekercs (3) történelem (96) tsuvá (6) tudomány (10) túlvilág (1) ünnep (25) válás (1) vallásjog (87) Virtuális tanház (2) zene (2) zsidóság (161) zsinagóga (4) Címkefelhő
süti beállítások módosítása